Редактор: e-mail: кадри: Петел, Фейсбук/Варненската общинска съветничка от ДБ Стела Николова разпространи

...
Редактор: e-mail: кадри: Петел, Фейсбук/Варненската общинска съветничка от ДБ Стела Николова разпространи
Коментари Харесай

LAFKA фалира отдавна, но бараките ѝ остават по тротоарите на Варна. Общинска съветничка разкри защо

Редактор: 

e-mail: 

фрагменти: " Петел ", Фейсбук/

Варненската общинска съветничка от Демократична България Стела Николова популяризира видео във Facebook, в което огласи за какво преместваемите обекти на веригата LAFKA остават по тротоарите на морския град без да работят към този момент цяла година. Според отговор на нейно запитване, общината не прави нищо да ги махне, тъй като нямала връзки с банкрутиралата верига.

Този отговор Николова получила от Петко Бойновски, началник на Дирекция " Общинска благосъстоятелност, стопанска система и икономически действия " в администрацията на кмета Иван Портних. В отговора се споделя, че общината има контракт с четири компании, които са концесионери на автобусните спирки. Очевидно от общината не желаят да отстранен будките, а са оставили бъдещето им напълно в ръцете на въпросните компании.

„ Значи, в случай че някой от нас реши да си сложи будка, и няма контракт за това с общината, тя няма да е отстрани, тъй като няма никакви връзки. Така излиза по думите на господата от общинска администрация “, разяснява общинската съветничка.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР